Bouwkundige keuring

Bouwkundige keuring

Bent u van plan een woning te kopen of verkopen en wilt u geen vervelende verrassingen achteraf?
Laat dan een bouwkundige keuring uitvoeren door DDKeuring.

Wij zullen de woning van de fundering tot aan het dak onderwerpen aan een grondige inspectie. Het betreft een visuele inspectie waarbij geen bouwkundig element wordt overgeslagen. Na de keuring weet u dus precies wat de bouwkundige staat van de woning is en kunt u daardoor een weloverwogen beslissing maken in het aan-/verkoopproces.

Werkwijze

Onze inspecteur komt, eventueel samen met u, bij de te keuren woning en start zijn ronde met het vragen naar eventuele bijzonderheden of gebreken die er bekend zijn bij de verkopende partij. Daarna zal de inspecteur van boven naar beneden door de woning lopen om zo alle bouwkundige elementen incl. water-, gas- elektra-, verwarmingsinstallatie en ventilatie systeem aan een grondige inspectie te onderwerpen. De inspecteur zal tevens, waar de mogelijk bestaat, de kruipruimte inspecteren en kan met een ladder naar een plat dak op de 2 e bouwlaag (tot maximaal 6,0m hoogte)gaan, om deze tevens te beoordelen.

Nadat de inspectie is voltooit zal de inspecteur ter plekke mondeling verslag doen van de eventuele tekortkomingen. Daarna worden alle bevindingen in een uitgebreide rapportage met fotomateriaal verwerkt en ontvangt u deze binnen twee werkdagen per e-mail.