Duurzaam Verbouwen

Duurzaam verbouwen DDKeuring Duurzaam advies

Duurzaam Verbouwen

Bent u op zoek naar een partij die u kan ontzorgen bij het duurzaam verbouwen van uw woning?

DDKeuring heeft alle expertise in huis om voor uw woning een haalbaar duurzaam advies op te stellen en u bij te staan in het hele traject.

“Van label G naar A”

Wanneer uw woning een bepaalt energielabel heeft (G tot C) kan het lonen om de woning duurzaam te verbouwen. Dit houdt in dat u verbeteringen gaat aanbrengen in isolatiematerialen (vloer, gevel en dak), het aanbrengen van zonnepanelen, plaatsen van hr(+,++,+++) glas, vervangen van de cv-installatie en/of mechanische ventilatie etc. Waardoor bijvoorbeeld het gas en elektra verbruik daalt of voor eventuele korting op uw hypotheek.

Een goed plan ligt hieraan te grondslag om dit op een efficiënte en haalbare manier uit te voeren. Het bepalen van de huidige situatie van de woning en op basis daarvan een plan te maken is de eerste stap. Daarna volgt de uitvoering en uiteindelijk de afmelding van de sterk verbeterde nieuwe situatie. DDKeuring staat u van A tot Z bij in het gehele traject.

Voor de uitvoering van de werkzaamheden werkt DDKeuring met een vaste partner. Op deze manier blijft de kwaliteit gewaarborgd en zorgt dit tevens voor een prettige en vakkundige samenwerking.

Er zijn tevens subsidies beschikbaar voor het verduurzamen van een woning. Dit verschilt echter per gemeente. In overleg met DDKeuring zal er gekeken worden wat voor u van toepassing is en of er aanspraak op gemaakt kan worden.

Kosten besparingsindicatie per energielabel

Stappenplan
 1. Invullen van het Duurzaam Verbouwen Intake Formulier op de website van DDKeuring;
 2. Intake gesprek met een deskundige van DDKeuring bij u thuis;
 3. Opname van de woning door de deskundige van DDKeuring;
 4. Uitwerking van het Duuraam Verbouw Advies voor uw woning op kantoor van DDKeuring;
 5. Telefonische of fysieke bespreking van het Duurzaam Verbouw Advies en facturatie van het adviesrapport aan DDKeuring;
 6. Bij goedkeuring van het Duurzaam Advies schakelt DDKeuring de vaste duurzaam verbouwspecialist in om het verbouwingstraject in overleg op te starten;
 7. Tussentijdse controles op locatie door DDKeuring;
 8. Eindoplevering door DDKeuring;
 9. Eindfactuur naar de vaste duurzaam verbouwspecialist van DDKeuring.

Tarief
899
 • Voor het uitvoeren van een Duurzaam Verbouw Advies voor woningen tot 250m2
 • *Incl. btw
 • Voor het uitvoeren van een Duurzaam Verbouw Advies voor woningen meer dan 250m2
 • Prijs op aanvraag
 • *Incl. btw
Na het invullen van het bestelformulier krijgt u van ons het intakeformulier per e-mail toegezonden.