Over DDKeuring

Over DDKeuring

Mijn naam is Donny Dallinga, ik ben in 2018 mijn eigen inspectiebureau gestart, omdat ik vind dat iedereen inzichtelijk moet kunnen krijgen wat de bouwkundige staat van een woning is, wanneer men de grootste aankoop van hun leven doet.

Daarnaast heb ik een grote passie voor het vak Bouwkunde en door de ruime ervaring van meer dan 12 jaar, ben ik heel wat zaken tegengekomen die tot grote kosten kunnen leiden wanneer dit niet op tijd gesignaleerd wordt

De meeste mensen nemen in dit traject een makelaar in de hand om hen goed te begeleiden in dit proces, dus waarom geen bouwkundig inspecteur als men zelf weinig of geen kennis heeft van bouwkunde. De simpele gebreken ziet vrijwel iedereen, een probleem signaleren aan de hand van bepaalde indicatoren is niet voor iedereen weggelegd. Door onze ruime ervaring op het gebied van bouwkunde, zien wij deze gebreken wel en kunnen dan ook een goed advies geven over de verwachten kosten en het herstel dat moet plaatsvinden.

Doordat wij een klein inspectiebureau zijn, kunnen wij snel en flexibel te werk gaan. Afspraken worden in goed overleg gepland, waardoor u zicht kunt richten op de aankoop van uw woning.


Ons nieuwe kantoor is gevestigd aan de Stationsweg 22C in Purmerend.
Bel ons op 0299 – 700 206